Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Teodor Meleşcanu nu renunţă la intenţia de a fi preşedinte

Bucureşti: Teodor Meleşcanu nu renunţă la intenţia de a fi preşedinte

DISTRIBUIȚI

130385 – 05082014 – Directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu, şi-a reiterat, marţi, disponibilitatea de a analiza o eventuală propunere de a candida la prezidenţiale, pentru de a contribui „cu ceva mai mult” la evoluţia României, precizând că va examina atent o posibilă propunere „serioasă”.

Întrebat cât de valabile rămân afirmaţiile sale, potrivit cărora, dacă va fi solicitat, va examina o asemenea propunere şi va adopta o decizie, Meleşcanu a spus: „Spre deosebire de alţi politicieni, eu nu am declaraţii pe care le schimb de la o zi la alta. Declaraţia este valabilă. Aşa cum am spus atunci, aşa este valabilă şi astăzi”, potrivit Pesurse.ro.

El a adăugat că ar dori ca astfel să îşi pună în valoare experienţa.

„Vreau să precizez un lucru foarte important: nu sunt un om care stau pe stradă, am o poziţie, la ora actuală, în SIE, care, din câte aud cel puţin, este o poziţie dorită şi de alţi politicieni, deci nu am niciun fel de problemă. Singurul lucru pe care l-am spus şi pe care îl repet este că am o disponibilitate şi doresc, dacă se poate, să fac mai mult şi să îmi pun în valoare experienţa şi cunoştinţele pe care le-am dobândit de-a lungul unei cariere”, a adăugat Meleşcanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.