Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Theodor Atanasiu: “Klaus Iohannis este mult în faţa lui Cătălin Predoiu”

Bucureşti: Theodor Atanasiu: “Klaus Iohannis este mult în faţa lui Cătălin Predoiu”

DISTRIBUIȚI

130379 – 05082014 Desemnarea candidatului Aliantei Crestin Liberale (ACL) la Presedintia Romaniei se va face pe 9-10 august, a declarat vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu. El a afirmat ca „e foarte clar ca, pe masuratoarea de astazi, Klaus Iohannis este mult in fata lui Catalin Predoiu, insemnand multe procente”.

Teodor Atanasiu a precizat, la RFI Romania, ca „in jurul datei de 8 august va fi finalizata cercetarea pe care am facut-o noi, pe care am comandat-o celor doua institute de sondare a opiniei publice si, imediat dupa aceasta data, forul de conducere al partidului se va reuni pentru a lua decizia privind candidatul la alegerile prezidentiale. Deci practic pe 9-10 august va fi desemnarea”.

Intrebat cum va fi armonizat sondajul PNL cu cel al PDL, daca cercetarile liberalilor arata ca Iohannis sta mai bine decat Predoiu, iar studiul PDL arata invers, Atanasiu a spus: „Avand in vedere ca marja de eroare a sondajelor comandate de noi este de 2% si diferenta dintre cei doi candidati pe sondaje este mult mai mare, sondajele nu pot arata acest lucru, decat daca unul dintre institute si-a batut joc de sondaj. Dar nu credem ca se va intampla acest lucru. Sunt sondaje facute de noi pentru a ne fi utile in desemnarea candidatului si in abordarea campaniei electorale, nu sunt sondaje pe care le-am facut ca sa le mistificam, ci ca sa putem lucra cu ele”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.