Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu se întâlneşte cu Catherine Ashton

Bucureşti: Traian Băsescu se întâlneşte cu Catherine Ashton

DISTRIBUIȚI

130859 – 28082014 – Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, de la orele 11.30, la Palatul Cotroceni, cu Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate, Catherine Ashton, potrivit unui comunicat al Adminitratiei Prezidentiale.Oficialul european s-a intalnit si cu prim-ministrul Victor Ponta miercuri dupa-amiaza, eveniment la care premierul a intarziat insa 40 de minute, motivand ca si vizita efectuata in aceeasi zi in Republica Moldova s-a prelungit.

Amanarea inceputului intrevederii cu Inaltul Reprezentant al UE a determinat o schimbare a programului lui Victor Ponta care astfel a fost nevoit sa-si anuleze prezenta la depunerea juramantului de investitura al noului ministru delegat pentru Buget, Darius Valcov.

Intalnirea dintre Catherine Ashton si premierul Ponta a avut loc la reuniunea anuala a diplomatiei romane, dupa ce, cu o zi inainte, ea a a facut parte dintre cei trei oficiali europeni care au fost prezenti la summit-ul de la Minsk, la care au participat presedintii Ucrainei si Rusiei, Petro Porosenko si Vladimir Putin. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.