Acasă Cultura/Media Bucureşti: UDMR va propune noul ministru „in zilele urmatoare”

Bucureşti: UDMR va propune noul ministru „in zilele urmatoare”

DISTRIBUIȚI

Sigla_ministerul_Culturii130684 – 20082014 UDMR va face propunerea pentru Ministerul Culturii „in zilele urmatoare”, pentru ca multi lideri ai Uniunii au fost plecati, a declarat, miercuri, vicepresedintele politic al formatiunii, Laszlo Borbely.

„Vom face in zilele urmatoare (o propunere – n.r.). Au fost plecati multi din liderii nostri si vom avea o intalnire zilele viitoare si vom stabili candidatul nostru. Vom putea sa avem o propunere, cum am avut de fapt si pe doamna Biro Rozalia, si consideram ca au fost motive subiective atunci cand presedintele tarii a respins candidatura ei”, a declarat Laszlo Borbely la RFI Romania.

„Vom avea o candidatura care acum, a doua oara, din punct de vedere constitutional, nici nu se poate respinge, dar vom avea un candidat, eu sper, care va demonstra ca si pana acum am avut ministri ai Culturii buni si in continuare vom avea un candidat care sa reprezinte cu cinste atat cultura majoritatii, cat si cultura minoritatilor”, a mai precizat vicepresedintele politic al UDMR.

In opinia sa, notorietatea nu este un criteriu pentru desemnarea unui membru al Executivului.

„Eu am o anumita experienta si stiu, cel care ajunge in fruntea unui minister trebuie sa fie in primul rand un bun organizator, un bun manager si asta cateodata nu se intelege si mai putin politician (…). Sigur vom avea o alegere potrivita”, a adaugat Laszlo Borbely. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.