Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga despre Emil Boc: “Nu are decât să-şi dea demisia...

Bucureşti: Vasile Blaga despre Emil Boc: “Nu are decât să-şi dea demisia din PDL”

DISTRIBUIȚI

130808 – 26082014  – Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că, “dacă Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid”, cu referire la faptul că referitor la faptul că fostul preşedinte al PDL şi afirmat public susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie.

Blaga a fost întrebat înainte de şedinţa Biroului Permanent naţional (BPN) al PDL cum apreciază că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că susţine candidatul PMP Elena Udrea la Preşedinţie.

“Dacă domnul Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid şi nu are decât să susţină pe cine vrea! Nu este deloc demn un astfel de demers din partea domniei sale, mai ales că şi eu şi dumneavoastră l-am auzit iniţial că îl susţine pe domnul Iohannis. Ce l-a făcut să se schimbe vă rog să-l întrebaţi pe dânsul”, a precizat Blaga.

În legătură cu posibilitatea ca în calitate de preşedinte al PDL să ia măsuri faţă de Boc, Vasile Blaga a spus: “Nu partidul este în dificultate, domnul Boc este în dificultate. Nu partidul i-a sugerat domnului Boc să aibă alte atitudini, domnia sa le-a avut. Partidul nu-i datorează nimic nimănui dintre noi, noi îi datorăm partidului. Dânsul a ajuns primar al Clujului sprijinit de PDL”.

În ultima perioadă, mai exact de când şi-a anunţat susţinerea pentru Elena udrea la preşedinţie, mai mulţi lideri din PDL i-au cerut lui Emil Boc demisia din partid. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.