Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Bucureşti: Vîntu rămâne în închisoare

Bucureşti: Vîntu rămâne în închisoare

DISTRIBUIȚI

 sov130469 – 07082014 – Sorin Ovidiu Vintu, aflat in detentie pentru favorizarea lui Nicolae Popa, ramane inchis, a decis, joi, Tribunalul Ilfov, care a mentinut hotararea Judecatoriei Sectorului 4 prin care a fost respinsa cererea de liberare conditionata. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.Dupa 22 august, Vintu va avea insa posibilitatea de a face o noua solicitare de liberare conditionata, care va fi judecata pe fond de Judecatoria Sectorului 4.

La 26 mai, cererea de liberare conditionata formulata de Sorin Ovidiu Vintu – incarcerat dupa condamnarea la inchisoare din dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa – a fost respinsa ca nefondata de magistratii de la Judecatoria Sectorului 4.

Instanta a aratat, in motivarea deciziei, ca timpul executat de Vintu din cei doi ani de inchisoare pentru favorizarea lui Nicoale Popa nu este suficient pentru ca acesta sa-si insuseasca scopul preventiv si educativ al pedepsei.

Vintu se afla la penitenciar dupa ce a fost condamnat definitiv, in 24 ianuarie, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul favorizarii lui Nicolae Popa. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.