Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Viorel Cataramă renunţă pentru Cristian Diaconescu

Bucureşti: Viorel Cataramă renunţă pentru Cristian Diaconescu

DISTRIBUIȚI

130667 – 19082014 –Omul de afaceri Viorel Catarama, fost membru al PNL si candidat independent la alegerile prezidentiale, a anuntat marti ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, afirmandu-si sprijinul pentru Cristian Diaconescu, fostul candidat al PMP, acum la randul sau independent.

„Renunt la candidatura mea la presedintia Romaniei si ii dau sprijinul meu domnului Cristian Diaconescu. Vreau sa va spun ca eu cu domnul Diaconescu am avut contacte cand era candidat al PMP, dar nu am putut sa concretizam nimic”, a declarat Viorel Catarama.

El a reiterat ideile care formau programul politic pentru alegerile prezidentiale, aratand ca, in conceptia sa, toate partidele sunt corupte si mafiote.

„Cand domnul Diaconescu a ajuns la concluzia ca si PMP a facut pasi mari in directia transformarii intr-o structura mafiota, am convenit sa preia anumite idei din programul meu”, a mai spus Viorel Catarama.

„Experienta domnului Catarama in domeniul economic fiind cunoscuta, cred ca Romania azi, cu un conflict la granita, are nevoie de un mesaj clar si in opinia mea, sprijinul domnului Catarama este esential”, a spus si Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu si-a anuntat luni candidatura ca independent la presedintia Romaniei dupa ce a renuntat la ideea de a mai candida din partea PMP, unde notorietatea si capacitatea de a castiga alegerile ii fusesera puse in discutie de Ruxandra Dragomir, presedinta organizatiei de Femei a PMP.

Marti, PMP a anuntat ca presedintele partidului, Elena Udrea, urmeaza sa candideze la presedintie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.