Acasă Politic Caraş Severin: Trei francezi, reţinuţi pentru trafic şi deţinere de droguri de...

Caraş Severin: Trei francezi, reţinuţi pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc

DISTRIBUIȚI

130578 – 13082014 – Procurorii DIICOT din Timișoara au dispus la data de 12 august reținerea pentru 24 de ore a trei tineri francezi, cu vârste între 29 și 32 de ani, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu, fără drept.Potrivit unui comunicat al DIICOT, marţi, pe parcursul desfăşurării festivalului de muzică electronică în localitatea Stăncilova din judeţul Caraş Severin, Lucile Savidan, Fabien Roger Mindeau și Gwenael Jean Michel Piton au vândut droguri de risc şi mare risc participanţilor la festival şi au deţinut – pentru vânzare şi pentru consum propriu – asupra lor şi în interiorul autoturismului pe care îl foloseau importante cantităţi de droguri de risc şi mare risc.

Cei trei tineri au fost prinși în flagrant în timp încercau să vândă mai multe doze care păreau a fi LSD, în timpul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului ilicit de droguri pe raza județului Caraș-Severin, desfășurată în perioada 11-12 august a.c., de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog şi cei din cadrul SCCO Caraş-Severin.

În autoturismul înmatriculat în Franța au fost găsite 70 de grame de haşiş, 10 grame de cannabis, 34 de flacoane cu clorhidrat de metadonă lichidă şi două flacoane în care se afla substanţă lichidă posibil a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze. Asupra tinerilor au fost gățiți și 23.000 de lei şi 585 de euro, bani susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Cei trei vor fi prezentați astăzi Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.