Acasă Sport China: Dublă de aur pentru canotajul românesc

China: Dublă de aur pentru canotajul românesc

DISTRIBUIȚI

 – 130679 – 20082014 – Echipajele Romaniei de doi rame fara carmaci, atat cel feminin cat si cel masculin au cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice pentru Tineret care se desfasoara la Nanjing, in China, informeaa Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

Pe apele Lacului Xuanwu, primul a intrat in finala echipajul feminin de doi rame fara carmaci format din Denisa Tilvescu si Cristina Georgiana Popescu. Startul a fost mai slab, dar fetele s-au mobilizat excelent pe a doua jumatate, au avut un finis excelent  si castigat cursa pe ultima suta de metri cu timpul 3:37.32, devansandu-le pe adversarele din China si Canada, ocupantele locurilor doi, respectiv trei.

O cursa asemanatoare au facut Ciprian Tudosa si Gheorghe Robert Dedu in finala masculina de doi rame fara carmaci. Cu un sprint foarte bun pe final au reusit sa treaca primii linia de sosire, cu timpul 3:11.27, invangand echipajele din Cehia si Turcia, care au obtinut medaliile de argint, respectiv de bronz, precizeaza COSR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.