Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Alin Tişe: “Acest control este ilegal”

Cluj: Alin Tişe: “Acest control este ilegal”

DISTRIBUIȚI
alin_tise

130427 – 06082014 – Senatorul PDL Alin Tișe, fost președinte al Consiliului Județean (CJ) în perioada 2008 -2012, a declarat că verificările pe care le face Corpul de Control al Premierului la Cluj sunt în afara legii și va depune plângere penală, atât pe numele premierului Victor Ponta, cât și pe numele celor care efectuează controlul, potrivit Voceatransilvaniei.ro.

În plus, Alin Tișe susține că acest control a fost dispus de către Victor Ponta, deoarece PSD se teme de el că va candida în cazul unor alegeri anticipate la CJ Cluj.

“PSD se teme că îi voi încurca dacă se vor organiza alegeri anticipate la Consiliul Județean Cluj. Eu oricum nu vreau să candidez, însă ei se tem că aș face acest lucru. Și atunci prin acest control nu fac decât să îmi caute nod în papură. Acest control este ilegal, Corpul de Control nu are competența să verifice licitațiile sau alocările de bani, această competență aparține Curții de Conturi. Iar Curtea de Conturi a verificat deja investiția de la Cluj Arena. Mai mult, legea spune că o lucrare nu poate fi verificată de două instituții de control diferite. Așa că eu voi depune plângere penală la parchet, atât pe numele lui Victor Ponta, cât și pe numele celor care fac verificările”, a spus Alin Tișe. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.