Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Mircea Băsescu rămâne în arest. Decizie definitivă

Constanţa: Mircea Băsescu rămâne în arest. Decizie definitivă

DISTRIBUIȚI

130666 – 19082014 – Mircea Basescu si Marian Capatina raman in arest preventiv, a decis, marti, judecatoarea Andreea Ianca de la Curtea de Apel Constanta. Decizia instantei este definitiva, informeaza Ziua de Constanta.

Cei doi au fost adusi, marti dimineata, la Curtea de Apel Constanta in masini separate si nu au facut declaratii la intrarea in sediu.

In schimb, Nelu Trasca, avocatul lui Mircea Basescu, le-a declarat jurnalistilor ca nu exista motive pentru mentinerea acestuia in arest preventiv.

„Argumentele sunt aceleasi, in lipsa unei motivari concrete raman aceleasi argumente. Nu exista motivare concreta, s-a sustinut la fel ca data trecuta ca este o perioada prea scurta in care a stat arestat preventiv. O aberatie. Opinia noastra este ca trebuie sa se ia o alta masura”, a declarat avocatul.

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost trimisi in judecata la 14 iulie a. c., in stare de arest preventiv. Fratele presedintelui este acuzat de trafic de influenta. Procurorii DNA spun ca, prin intermediul lui Capatana, acesta ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecatori sa dispuna o sentinta favorabila in procesul lui Bercea Mondial. La randul sau, Marian Capatana este acuzat ca si-a insusit suma de 350.000 de euro. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.