Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Se cere demisia lui Emil Boc

Constanţa: Se cere demisia lui Emil Boc

DISTRIBUIȚI

130721 – 21082014 – Senatorul Gigi Chiru, președintele PDL Constanța, ii cere lui Emil Boc să demisioneze din partid dupa anuntul de sustinere pentru Elena Udrea.

”PDL şi fiecare membru am plătit electoral în urma guvernării Boc, pentru ca el să vină, în mai puţin de un an, şi să trădeze de două ori partidul al cărui preşedinte a fost. Mai mult, întregul PDL l-a susţinut pe Emil Boc în actul guvernării, iar acesta alege astăzi să o susţină pe Elena Udrea, candidatul unui alt partid. Ştim bine că Elena Udrea, cel puţin în judeţul Constanţa, a avut o relaţie mai mult decât instituțională cu Radu Mazăre şi cu Nicuşor Constantinescu şi nu sunt singurii PSD-işti cu care colaborează foarte bine”, a adăugat Chiru.

Marți, Emil Boc a declarat că o va susține pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că aceasta este „un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta”, care nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care el l-a început împreună cu preşedintele Traian Băsescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.