Acasă Externe Dacia Duster pentru instituțiile Rep. Moldova –

Dacia Duster pentru instituțiile Rep. Moldova –

DISTRIBUIȚI

130836 – 27082014  –  Spitalul raional Ștefan-Vodă, Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţii Exceptionale din Fălești, instituțiile sociale pentru persoane adulte cu dizabilitați psihosociale din satul Cocieri, Dubăsari, centrul de plasament din Bălţi, satul Bădiceni, raionul Soroca şi satul Brânzeni, raionul Edineț, precum și Rezervațtia cultural-naturală Orheiul-Vechi  vor avea, începând de astăzi, mașini Dacia Duster.

Cu prilejul vizitei pe care o efectuaează în Rep. Moldova, delegația României a transmis autorităților Rep. Mldova și 15 din cele 50 de automobile pe care România le-a donat instituțiilor de peste Prut.

Prim-ministrul României, Victor Ponta, și omologul său moldovean Iurie Leancă au participat la festivitatea transmiterii donaíei către instituţiile beneficiare. Iurie Leancă a menţionat că automobilele donate vor ajuta functionarii publici din Rep. Moldova sa ofere servicii mult mai operative şi eficiente şi a mulţumit colegului său român pentru acest sprijin.

La rândul său, premierul Victor Ponta a precizat că România va dona autorităţilor moldoveneşti şi autobuze şcolare. – ­ – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.