Acasă Politic Lovit de amnezie

Lovit de amnezie

DISTRIBUIȚI

victor ponta– 130314 – 01082014 – Premierul Victor Ponta a declarat joi seara ca habar nu are daca s-a intalnit sau nu cu baronul PSD de Mehedinti Adrian Duicu, aflat in arest preventiv in prezent.

Seful executivului a fost intrebat, la Digi24, cum comenteaza faptul ca in referatul procurorilor DNA se specifica negru pe alb ca Adrian Duicu a luat masa cu Victor Ponta, la un restaurant din Capitala. Dupa aceasta intalnire, Duicu i-a comunicat lui Ionel Georgescu ca i-ar fi rezolvat problema numirii la conducerea Directiei Anti-Frauda din ANAF.

„Habar nu am. Daca ma intrebati cu cine am fost ieri, va pot spune, daca ma intrebati de acum un an si jumatate….in general merg cu colegi, cu ministri … e posibil”, a raspuns Victor Ponta.

In opinia sa, totul nu este decat o campanie de presa declansata de Adrian Sarbu, pe care Ponta l-a acuzat in mai multe randuri ca a incercat sa obtina anularea unui control al ANAF, care nu se sustine prin fapte, avand in vedere ca prin referatul procurorilor de trimitere in judecata premierul nu are „nicio calitate procesuala”.

„Procurorii au verificat, au audiat martori, si a rezultat ca acele lucruri nu ma implica pe mine. Asta e decizia justitiei. (…) Din punctul meu de vedere lucrurile sunt inchise, din punct de vedere al propagandei vor continua”, a comentat Victor Ponta.

In opinia sa, nu se justifica nici demisia lui Robert Cazanciuc, care este un bun ministru al Justitiei, in conditiile in care nici acesta nu are vreo calitate procesuala.

„E o inscenare de presa, discutiile dintre Duicu si alti oameni au fost prezentate ca fapte, nu ca discutii. A fost o inscenare de la inceput, cand s-a trimis rechizitoriul juridic s-a rezolvat”, a subliniat acesta.

El a criticat si faptul ca s-au lansat la adresa sa acuzatii potrivit carora l-ar fi omorat pe procurorul Cristian Panait.

„Eu nu fac genul acesta de acuzatii, mi se pare injositor. Eu nu cred ca ii ajuta (pe adversarii sai), si cand vorbeam de schimbare m-as fi asteptat si imi doresc ca noul presedinte sa renuntam la marca inregistrata a presedintelui Basescu – stiu eu, am eu date, dosare. Cred ca acela va fi un semn de modernizare si normalizare a Romaniei”, a adaugat acesta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.