Acasă Uncategorized Noi ministri

Noi ministri

DISTRIBUIȚI

 guvern– 130313 – 01082014 – Premierul Victor Ponta a anuntat ca vineri va face doua propuneri pentru doua posturi de ministri.„Maine dimineata (vineri – n. r.) voi face doua propuneri: Claudiu Manda la Buget si Rozalia Biro la Cultura. Voi promova in continuare oameni tineri, dupa episodul Ioana Petrescu, care a fost umilita in toate felurile, cred ca pot acum sa aduc cat mai multi oameni tineri”, a declarat premierul joi seara, la Digi 24.

„Domnul Manda e un deputat tanar, care a lucrat numai la Comisia Buget-Finante, mi se pare ca e vicepresedinte in acest moment. Pe zona de buget vreau sa trecem un pic de la calculul pur contabil la o gandire economico-bugetara”, a continuat Victor Ponta care a anuntat si schimbarea secretarului de stat in ministerul de Finante, Gheorghe Gherghina.

Senatorul Rozalia Biro urmeaza sa il inlocuiasca la ministerul Culturii pe Kelemen Hunor, care si-a anuntat retragerea, dupa ce UDMR a avut un dezacord puternic cu o actiune a Guvernului Romanei, care, prin ministerul de Externe, a contestat o initiativa de protejare la nivel european a minoritatilor nationale, proiect sustinut de UDMR.

Claudiu Manda urmeaza sa il inlocuiasca pe Liviu Voinea, care va deveni viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.