Acasă Politic O nouă misiune de repatriere din Fâşia Gaza

O nouă misiune de repatriere din Fâşia Gaza

DISTRIBUIȚI

 – 130490 – 08082014 – O aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a adus astăzi, acasă, un nou grup de cetățeni români care au cerut repatrierea din Fâşia Gaza. De asemenea, cu același transport, au fost evacuați, către România, mai mulți cetățeni ai altor state europene.

Aeronava militară, operată de un echipaj condus de căpitan-comandorul Adrian Takacs, a decolat în după amiaza zilei de joi, 7 august, de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” cu destinaţia  Aeroportul Internaţional „Queen Alia” din Amman, Iordania, şi s-a reîntors la Bucureşti astăzi, 8 august, la ora 14.55, având la bord 50 de persoane repatriate de cetăţenie română sau cu drept de rezidenţă în ţara noastră, majoritatea copii, 5 cetăţeni ai Rep. Moldova şi 8 din Ungaria.

Forţele Aeriene Române au participat astăzi la a treia misiune de evacuare aeriană a cetăţenilor români din zona Fâşiei Gaza, numărul acestora ridicându-se, până în prezent, la 153 de persoane, incluzând membri de familie, la care se adaugă un număr de 9 cetăţeni ungari şi 5 cetăţeni ai Rep. Moldova. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.