Acasă Economie Prahova: Noi percheziţii în dosarul de furturi din conducte şi braconaj

Prahova: Noi percheziţii în dosarul de furturi din conducte şi braconaj

DISTRIBUIȚI

130546 – 12082014 – Poliţiştii prahoveni au efectuat marţi şapte percheziţii în Ploieşti şi comuna Bărcăneşti. Au fost vizate locuinţele unor persoane bănuite că ar avea legături cu membrii unei grupări infracţionale specializată furturi de produse petroliere din conductele magistrale şi braconaj cinegetic, care acţiona în judeţul Prahova şi în judeţele limitrofe.

Şapte persoane au fost conduse la sediul IPJ Prahova, pentru audieri.

 Acţiunea este o continuare a cercetărilor într-un dosar penal, în care au mai fost efectuate 15 percheziţii, la data de 30 iulie a.c. şi 10 percheziţii, la data de 6 august a.c.

Din cercetări, a rezultat că trei dintre persoanele bănuite ar fi comis şi un furt dintr-o societate comercială din judeţul Prahova.

Poliţiştii urmăresc descoperirea de bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni şi de obiecte folosite la comiterea faptelor.

Prejudiciul estimat până în prezent este de 110.000 de lei.

La data de 30 iulie a.c., poliţiştii prahoveni au efectuat 15 percheziţii domiciliare (13 în comunele Bărcăneşti, Brazi şi Sângeru, judeţul Prahova şi două în judeţul Ilfov). În urma celor 15 percheziţii, s-au ridicat 3.000 de litri de produse petroliere, instrumente de braconat, produse din carne şi s-a dispus sechestru asigurător asupra a două autoutilitare.

La data 6 august a.c. poliţiştii prahoveni au efectuat alte 10 percheziţii domiciliare, în comunele Brazi, Bărcăneşti şi Tinosu, judeţul Prahova, şi în judeţul Ialomiţa. Din imobilele perchiziţionate au fost ridicate 14 telefoane mobile, 3 aparate tip flex, o autofiletantă, o rindea electrică, un binoclu, precum şi instrumente de braconat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.