Acasă Social Tulcea: Poliţist de la Permise Tulcea, trimis în judecată într-un nou dosar

Tulcea: Poliţist de la Permise Tulcea, trimis în judecată într-un nou dosar

DISTRIBUIȚI
dosarul_permiselor

 – 130691 – 20082014 Procurorii DNA din Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Florea Străinu (în stare de arest la domiciliul în alt dosar), inspector principal de poliție în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculări Vehicule (SPCRPCÎV) Tulcea, pentru efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția deținută.

În rechizitoriul întocmit procurorii au reținut că, între 2011 și 2014, Florea Străinu a efectuat operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția de ofițer de poliție în cadrul SPCRPCÎV Tulcea pe care o deținea în perioada respectivă, efectuând operațiuni de încasări și plăți în contul Persoanei Fizice Autorizate (PFA) Străinu Alexandru George, deschis la o unitate bancară din orașul Tulcea. Încasările și plățile efectuate erau legate de activitatea comercială din domeniul apiculturii desfășurată de PFA respectivă.

Florea Străinu a fost trimis în judecată la data de 30 iunie 2014, aflat la acel moment în stare de arest preventiv, pentru luare de mită.

Dosarul prezent a fost trimis spre judecare Tribunalului Tulcea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.