Acasă Sud-Est Braila Brăila: Staţie de transfer a deşeurilor la Însurăţei

Brăila: Staţie de transfer a deşeurilor la Însurăţei

DISTRIBUIȚI

131273 – 11092014 –  Oraşul brăilean Însurăţei va avea o staţie de transfer a deşeurilor cu o capacitate de 5.000 tone/an, proiect în valoare de peste 4,4 milioane lei fără TVA, realizat de Consiliul Judeţean (CJ) Brăila cu finanţare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională şi din bugetul de stat.

Secretarul CJ Brăila, Nicu Filote, a declarat că staţia de transfer a deşeurilor de la Însurăţei face parte din proiectul „Sistem de management integral al deşeurilor în judeţul Brăila”, licitaţia organizată de CJ Brăila fiind câştigată de SC Iridex Group, la preţul de 4.403.114,87 lei fără TVA. Contractul include pe lângă construcţia unei staţii de transfer deşeuri în localitatea Însurăţei şi realizarea unei zone de transfer şi cântărire, cu rampă de acces, platformă cu un punct de descărcare a deşeurilor, o clădire administrativă, container rezervor de apă potabilă şi hidrofor, container grupuri sanitare, cămin etanş pentru apele menajere din incintă, o zonă de retenţie a apelor pluviale, potrivit Administratie.ro.

Proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Brăila” care are ca scop principal completarea infrastructurii şi a echipamentelor existente cu investiţii noi, are o valoare totală de 117,51 milioane lei, inclusiv TVA, din care 103,18 milioane lei reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională şi din bugetul de stat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.