Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adrian Sobaru a fost reţinut

Bucureşti: Adrian Sobaru a fost reţinut

DISTRIBUIȚI

131552 – 25092014 – Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost retinut, miercuri seara, pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a rupt cu masina o bariera de acces de la sediul Guvernului. Masura a fost luata in urma audierii acestuia la Sectia 1 de Politie.

Sobaru a lovit cu intentie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului Romaniei, potrivit Poliţiei Capitalei.

„Mentionam faptul ca acesta nu prezenta leziuni, detine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personala. Barbatul a fost audiat de politisti pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisa ordonanta de retinere pentru comiterea infractiunilor de distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice”, se arata intr-un comunicat, citat de Mediafax.

Politia Capitalei mai precizeaza ca Adrian Sobaru va fi prezentat unui procuror, pentru dispunerea masurilor corespunzatoare in cauza, cercetarile in acest caz fiind efectuate sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Adrian Sobaru a intrat cu masina, miercuri, intr-una din barierele de la intrarea in Palatul Victoria. Dupa ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu masina in curtea Palatului Victoria, unde a mai mers cateva zeci de metri.

Sobaru a fost imobilizat de jandarmi si dus la Sectia 1, pentru a fi audiat.

El le-a strigat jandarmilor care l-au imobilizat: „Va place cum arata tara asta?”, dupa cum au relatat martorii incidentului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.