Acasă Externe Agenda Europeana Bucureşti: Anca Boagiu: PPE oficializează astăzi cooptarea PNL şi PMP

Bucureşti: Anca Boagiu: PPE oficializează astăzi cooptarea PNL şi PMP

DISTRIBUIȚI
anca_boagiu2

131263 – 11092014 –  Anca Boagiu, prim- vicepreşedinte al PDL, a declarat, joi, că Biroul Politic al Partidului Popular European (PPE) a luat decizia să coopteze PNL şi PMP, această hotărâre urmând să fie oficializată în Adunarea Politică a PPE care începe joi la orele 16.00.

 “Unificarea dreptei româneşti, dorită şi iniţiată de mine şi de PDL în ţară, se oficializează astăzi şi la Bruxelles prin cooptarea în PPE a ultimelor două partide de centru-dreapta din România, PNL şi PMP. Decizia finală a fost luata miercuri seară, la Bruxelles, în şedinţa conducerii centrale a PPE – Biroul Politic. Această afiliere obligă partidele cooptate să aplice politica PPE, de opoziţie la practicile socialiste, în beneficiul cetăţenilor”, a afirmat Anca Boagiu, potrivit România Liberă.

Ea a spus că timp de un an a acţionat în calitate de vicepreşedinte al PPE şi de prim-vicepreşedinte PDL pentru ca dreapta românească să aibă o voce unitară în Europa, iar Adunarea Politică a PPE va vota în şedinţa de joi afilierea PNL şi PMP. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.