Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Andreea Paul: “Ponta este campionul european la creșterea prețurilor la carburanţi”

Bucureşti: Andreea Paul: “Ponta este campionul european la creșterea prețurilor la carburanţi”

DISTRIBUIȚI

131566 – 25092014 – În UE prețul la carburanți a scăzut cu 7% în ultimii doi ani și jumătate în timp ce în România prețul a crescut cu 7% în aceeași perioadă, susţine prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul.

„Cu Ponta la rezervor, România este campioana de neegalat a Europei la creșterea prețului carburanților. PSD a taxat și suprataxat sărăcia românilor, însetat fiind după bani la bugetul public, cu care să își susțină campania electorală. Europa scade valoare accizei la carburant, România o mărește. La o mie de litri de benzină sau motorină, românul scoate, astăzi, din buzunar, cu 100 de euro mai mult decât la începutul guvernării Ponta. În schimb, un european economisește circa 100 de euro la mia de litri”, a declarat Andreea Paul.

„În numele ACL, am depus un proiect de lege în Parlament pentru eliminarea aberantei supra-accizei la carburanți, pentru care cer suportul tuturor reprezentanților puterii”, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL

„Totodată, am înaintat Guvernului două interpelări pe tema creșterii accizei la carburanți, iar răspunsul a fost că România are un preț similar cu cel al Uniunii Europene. Încă o minciună marca PSD. Prețul la motorină este mai mare în România cu 5 cenți decât media europeană”, a mai aspus Andreea Paul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.