Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: „Arderea interioară” la Foişorul de Foc

Bucureşti: „Arderea interioară” la Foişorul de Foc

DISTRIBUIȚI

131592 – 26092014 – Muzeul Naţional al Pompierilor (Foişorul de Foc) din cadrul IGSU organizează vineri, 26 septembrie a.c., începând cu orele 17.00, la vernisajul expoziţiei colective ”Arderea interioară, o chestiune de limite”/”Inner Fire, a Matter of Limits”, realizată în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane.

Acest vernisaj deschide seria manifestărilor care se vor derula în municipiul Bucureşti în cadrul evenimentului cultural „Bucharest Art Week”, organizat în perioada 26 septembrie – 4 octombrie 2014. Timp de o săptămână, Capitala va deveni gazda uneia dintre cele mai ample manifestări internaţionale de artă contemporană din România, gândită pentru a atrage atenţia publicului internaţional asupra scenei autohtone artistice şi pentru a crea un spaţiu de dialog multicultural.

Vernisajul, organizat între orele 17.00 – 22.00, reuneşte 29 de artişti care expun lucrări ce variază ca tehnică de la medii clasice, precum  pictură şi desen, până la mijloace contemporane, precum fotografie, video, instalaţie şi sound design. Acesta va fi marcat, pe tot parcursul derulării vernisajului, de un maraton-performance de sunet şi muzică live susţinut de Cristian Fierbinteanu şi intitulat „Encyclopedia of Fire”.

Accesul publicului este liber. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.