Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor a fost respinsă

Bucureşti: Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor a fost respinsă

DISTRIBUIȚI
Parlamentul_a_adoptat_bugetul

 131384 – 17092014 – Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă „Ministerul MTO – minciună, taxare, oprirea economiei”, iniţiată de liberali şi democrat-liberali împotriva ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu. Decizia a fost luată cu 217 voturi împotrivă, 103 pentru şi 5 abţineri.

Parlamentarii PNL şi PDL au susţinut că moţiunea reprezenta „un semnal de alarmă în privinţa direcţiei economice greşite spre care se îndreaptă România sub conducerea Guvernului Ponta”.

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a afirmat că Ioana Petrescu este „un tehnocrat din laboratorul PSD al tehnocraţilor”, în timp ce democrat liberalul Gheorghe Ialomiţianu a acuzat faptul că actualul guvern este „cel mai mincinos după 1989”.

Potrivit textului moţiunii, care a fost dezbătute marţi în plenul Camerei, lucrurile în România ar fi arătat cu totul altfel dacă măsura reducerii CAS şi alte măsuri economice propuse de Opoziţie ar fi fost aplicate în urmă cu câteva luni. În replică, Ioana Petrescu, prezentă la dezbateri, a declarat că moţiunea este doar „o sinteză de metafore”.

La rândul său, social-democratul Mircea Dobre a susţinut că moţiunea are un „iz predominant de invidie şi teamă”, adăugând că România nu se află în recesiune economică, aşa cum se arăta în textul documentului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.