Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Candidaţi eliminaţi pentru copiere la admiterea în magistratură

Bucureşti: Candidaţi eliminaţi pentru copiere la admiterea în magistratură

DISTRIBUIȚI

130909 – 01092014 – Reprezentanţii CSM au sesizat o serie de nereguli la concursul de admitere în magistratură. Există suspiciuni că la proba de cunoştințe juridice mai mulţi candidaţi au încercat să copieze, potrivit unui comunicat al CSM.

“Astăzi, 31 august 2014, s-a desfăşurat prima etapă a concursului de admitere în INM şi, respectiv, a concursului de admitere în magistratură, constând în proba eliminatorie de tip grilă pentru verificarea cunoştinţelor juridice.

Din punct de vedere organizatoric, concursul s-a desfăşurat conform programului estimat, fără a fi semnalate disfuncţionalităţi. În ceea ce priveşte conduităa candidaţilor, au existat câteva situaţii pe care persoanele însărcinate cu supravegherea sălilor de concurs le-au considerat că fiind încălcări ale regulamentului. În toate aceste situaţii s-au întreprins măsurile legale şi regulamentare pentru zădărnicirea acţiunilor întreprinse, pentru eliminarea din concurs a respectivilor candidaţi şi, după caz, pentru sesizarea organelor abilitate să aprecieze asupra caracterului şi posibilelor consecinţe ale faptelor constatate, se arată în comunicatul CSM. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.