Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: CCR a respins contestaţiile împotriva candidaturii lui Victor Ponta

Bucureşti: CCR a respins contestaţiile împotriva candidaturii lui Victor Ponta

DISTRIBUIȚI
CCR3

131452 – 22092014 – Cele două contestaţii ale candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale au fost respinse, duminică seara, de magistrații CCR. Curtea a considerat că niciunul din motivele invocate de contestatarii candidaturii nu justifică blocarea intrării lui Victor Ponta în cursa prezidențială. 

Augustin Zegrean a explicat că o contestaţie înaintată Curții trebuie dezbătută chiar dacă în ea nu sunt reclamate aspecte care ţin de prevederile legale privind candidatura pentru Cotroceni.

Conform Legii nr. 370/2004 pentru alegerea preşedintelui României, CCR soluţionează astfel de contestaţii în termen de cel mult două zile de la înregistrarea lor. Hotărârile Curţii sunt definitive, se comunică de îndată Biroului Electoral Central şi se publică în Monitorul Oficial al României, ParteaI.

Victor Ponta s-a înscris oficial miercuri în cursă, la Biroul Electoral Central, iar contestaţiile au fost înregistrate vineri. Una dintre sesizări reclama nerespectarea unor prevederi ale statului PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.