Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Festival internaţional de Comedie la Bucureşti

Bucureşti: Festival internaţional de Comedie la Bucureşti

DISTRIBUIȚI

131490 – 23092014 – Primaria Muncipiului Bucuresti, prin ARCUB si in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel, organizeaza, in perioada 22-28 septembrie, primul Festival International de Comedie din Capitala, Bucharest Comedy Week.

Programul evenimentului include numeroase show-uri de stand-up comedy, peste 30 de piese de teatru, dans, pantomima, concerte, proiectii de filme, workshop-uri si jocuri pentru copii si parinti, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB). Toate acestea vor prinde viata cu ajutorul a peste 38 de artisti internationali aflati zilele acestea la Bucuresti.

Astfel, în 23, 24 si 25 septembrie, Sala Arcub va gazdui The Black Light Theater – un proiect inedit ce va aduce pe scena un amestec de teatru, pantomima si dans modern din care nu vor lipsi momente si sketch-uri comice sub abordarea originala a principiilor “black theatre”. Decorul intunecat, draperiile negre, jocul cu ultraviolete si costumele  fluorescente joaca rolurile principale in cadrul acestui spectacol ce ofera o suita de imagini cu adevarat impresionante! Conceptul nu este nou, avand deja milioane de fani in intreaga lume, insa este prima data cand spectacolul The Best of Image se joaca pe o scena din Romania.

Tot in cadrul festivalului, în 26, 27 si 28 septembrie, scena amplasata in Piata George Enescu va gazdui concertul Quattrocelli – un cvarted de violoncelisti cu un repertoriu extrem de vast ce penduleaza intre jazz, latino si chiar muzica de film.

Tot in Piata George Enescu  sunt programate si alte momente, printre acestea numarandu-se show-urile Bruce Airhead, Improvisneyland, Men in Coats, concerte cu Fara Zahar, Tapinarii si Timpuri Noi, precum si cate o proiectie de film pe fiecare seara, pentru iubitorii comediilor clasice: Some like it hot (vineri), Monthy Python and the Holy Grail (sambata) si The Pink Panther (duminica).

Sambata, 27 septembrie, incepand cu ora 17.00, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, bucurestenii sunt invitati la MP3 Experiment – un proiect  organizat de Improv Everywhere, una dintre cele mai cunoscute echipe de improvizatii si farse in spatii publice din lume. Experimentul se organizeaza pentru prima data in Romania.

Tot pe 27 septembrie, la Sala Palatului, este programat spectacolul celebrului comediant Carlos Mencia. Artistul se afla pentru prima data in Romania cu ocazia Bucharest Comedy Week, se arată în comunicat – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.