Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Cazanciuc: Divergenţele politice nu trebuie rezolvate prin plângeri penale

Bucureşti: Ministrul Cazanciuc: Divergenţele politice nu trebuie rezolvate prin plângeri penale

DISTRIBUIȚI

131226 – 10092014 – Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri, că divergențele politice nu trebuie rezolvate prin intermediul plângerilor penale, cu referire la depunerea de către Klaus Iohannis a unei sesizări împotriva viepremierului Liviu Dragnea privind “ordonanţa traseismului”.

Întrebat dacă se așteaptă să fie citat la DNA în legătură cu această plângere, ministrul a afirmat: „Nu cred că divergențele politice pot și trebuie rezolvate prin intermediul plângerilor penale. Cred că există căi tot politice de a rezolva atunci când avem conflicte politice, nu prin intermediul justiției”, potrivit Realitatea Tv.

Cazanciuc a subliniat că, în urmă cu două zile, în Parlament, a făcut un apel la clasa politică să nu fie introdusă justiția în disputele politice din această perioadă.

„Poate va fi nevoie să repet acest mesaj și poate toată lumea o să-l înțeleagă până la urmă. Dacă avem divergențe politice, sunt căi tot politice de a le rezolva”, a spus Cazanciuc.

Klaus Iohannis a depus marţi o plângere penală la DNA împotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru iniţierea ordonanţei de urgenţă 55/2014 care a dat liber la traseismul aleșilor locali pentru 45 de zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.