Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Monica Macovei la depunerea candidaturii: “Şi David l-a învins pe Goliat”

Bucureşti: Monica Macovei la depunerea candidaturii: “Şi David l-a învins pe Goliat”

DISTRIBUIȚI

m.macovei131455 – 22092014 – Monica Macovei și-a înregistrat, duminică, candidatura la prezidențiale la Biroul Electroral central (BEC). ”Am depus candidatura, am strâns peste 300.000 de semnături. Mulțumesc oamenilor din toată țara care m-au ajutat. E bine că PSD și PNL s-au oprit din întrecerea socialistă pentru că altfel strângeau mai multe semnături decât numărul votanților. Candidez pentru că vreau să fiu angajatul românilor și nu tartor peste țară”, a declarat Macovei la BEC.

”Candidez pentru că vreau să garantez siguranța națională a țării noastre. Vreau să ne luam înapoi banii furați, toate privatizările și contracetele cu statul trebuie verificate. Vreau ca Parlamentul să își reducă cheltuielile cu 50%. Candidez pentru că vreau să introduc votul electrnic și prin corespondență pentru toți românii și din țară și din străinătate”, a spus ea.

”Nu mai merge așa. Mii de români pleacă din țară, doctorii ne pleacă din țară, investitorii ne pleacă din țară, trăim în mizerie, demnitatea ne este încălcată”, a transmis europarlamentarul.

Monica Macovei le-a adus ”cadouri” lui Victor Ponta și Klaus Iohannis.

”Am ados cadouri pentru ceilalți candidați: o pungă de popcorn pentru micul Ceaușescu de la Palatul Victoria ca să aibă ce mânca și să mă urmărească cu atenție că oricum nu se ocupă de treburile țării. Pentru Iohannis am adus o oglindă: îl rog să se privească în oglindă, să se gândească cum arată un om care vrea să fie președintele României fără să spună nimic. Împotriva lor candidez și îi vom învinge. împreună vom câștiga. Voi sunteți speranța mea și eu sunt speranța voastră”, a subliniat candidatul independent, care a pecizat că nu i-a adus un cadou și Elenei Udrea pentru că nu o consideră o competitoare reală.

”Toți cei care cred îm mine să mă voteze din primul tur, să mă voteze cu inima pentru că atunci intrăm în turul doi și îi batem și câștigăm funcția de președinte al României. Și David l-a învins pe Goliat”, a mai spus Macovei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.