Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PNL presează Avocatul Poporului să conteste “ordonanţa traseismului”

Bucureşti: PNL presează Avocatul Poporului să conteste “ordonanţa traseismului”

DISTRIBUIȚI

131119 – 04092014 – Mai mulți parlamentari PNL au depus, joi, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru a contesta la CCR ”ordonanța traseismului”. Liberalii au avertizat că dacă Victor Ciorbea nu va da curs demersului până la începutul săptămânii viitoare se va începe pichetarea sediului instituției.

”Am depus o solicitare oficială către Avocatul Poporului în care i-am cerut să atace la Curtea Constituțională ordonanța de urgență privind migrația aleșilor locali. Ne exprimăm încrederea că domnul Ciorbea este Avocatul Poporului, și nu avocatul lui Victor Ponta (…) Pichetarea (sediului Avocatului Poporului – n.r.) va începe de luni, în fiecare zi. Noi de altfel i-am și spus că poate să rezolve această problemă, să nu aibă sediul Avocatului Poporului pichetat, dacă până luni soluționează solicitarea noastră”, a spus vicepreședintele PNL Ludovic Orban, după depunerea solicitării.

Orban a menționat că PNL a înaintat Avocatului Poporului, în scris, argumentația potrivit căreia ordonanța este neconstituțională, precizând că obiectivul este ca aleșii locali care-și părăsesc partidul să își piardă mandatul în urma acestui gest. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.