Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta aruncă vina pe alţii

Bucureşti: Premierul Ponta aruncă vina pe alţii

DISTRIBUIȚI

131117 – 04092014 – Premierul Victor Ponta a dat vina pe Traian Basescu si pe liderii opozitiei pentru faptul ca Romania ar putea sa piarda postul de comisar pentru Politici Regionale, confirmand astfel indirect ca social-democrata Corina Cretu ar putea fi nominalizata comisar european pentru Ajutor Umanitar, asa cum arata un document de lucru ajuns in posesia Euractiv.com.

„Aseara Basescu a contestat” nominalizarea lui Corina Cretu, a spus Ponta, potrivit Realitatea Tv, la inceputul sedintei saptamanale de guvern, desi seful statului nu a facut nicio referire la acest subiect in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o miercuri seara la Palatul Cotroceni, si care a fost dedicata exclusiv summitului NATO.

Premierul a criticat scrisoarea trimisa de liderii opozitiei, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, presedintelui ales al Comisie Europene (CE), Jean-Claude Juncker, si liderului PPE, Joseph Daul, in care se afirma ca nominalizarea Corinei Cretu pentru functia de comisar european s-a facut prin incalcarea legii.

“Important e sa moara capra romaneasca”, a spus seful Executivului, care cu o zi inainte se lauda ca „in urma unor negocieri extrem de lungi si extrem de complicate” a reusit sa obtina „pentru Romania, nu pentru Guvernul Romaniei, nu pentru un roman”, „cel mai important portofoliu din CE pentru noi”, Dezvoltarea Regionala. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.