Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şeful SRI: Corupţia poate duce la o situaţie ca în Ucraina

Bucureşti: Şeful SRI: Corupţia poate duce la o situaţie ca în Ucraina

DISTRIBUIȚI

131194 – 09092014 –  Directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, a declarat marti ca „acumularea intensiva de coruptie” a fost una dintre cauzele instabilitatii din Ucraina si ca aceasta este o problema nationala si in Romania.

„In ceea ce priveste dezvoltarile din Ucraina, una din  cauzele principale ale acestei instabilitati care a generat pana la urma si caderea unui guvern, a fost legata de acumularea intensiva de coruptie in sistemul politic si sistemul economic ucrainean. Dedicam un efort substantial si elementelor legate de coruptie, aceasta este o problema de securitate nationala”, a afirmat George Maior marti, la o conferinta la care a participat si Hoyt Yee, asistentul adjunct al secretarului de Stat al SUA, potrivit B1 Tv.

La randul sau, intrebata cum comenteaza declaratia lui Maior, sefa DNA Laura Codruta Kovesi a intarit cele spuse de seful SRI.

„Coruptia este un fenomen extrem de grav care cu siguranta pune in pericol siguranta, securitatea statului”, a declarat Kovesi jurnalistilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.