Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Tinel Gheorghe: Traian Băsescu are obligaţia să-l descopere pe candidatul ”acoperit”

Bucureşti: Tinel Gheorghe: Traian Băsescu are obligaţia să-l descopere pe candidatul ”acoperit”

DISTRIBUIȚI

 131236 -10092014 – Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu are obligatia „sa descopere” ofiterul acoperit care s-ar afla printre candidatii la alegerile prezidentiale. El a adaugat ca Iohannis „nu are nicio legatura cu ceea ce spune presedintele”.

„Domnul presedinte Traian Basescu are obligatia sa-l descopere pe cel care este acoperit. Noi spunem, cu toata convingerea, ca domnul Klaus Iohannis nu are nicio legatura cu ceea ce spune domnul presedinte Traian Basescu. Daca domnia sa are informatii ca altcineva, eu stiu, ar indeplini intre ghilimele aceasta calitate, atunci sa spuna. Dar eu stiam ca sunt vreo cinci la care s-a referit domnul presedinte”, a spus Tinel Gheorghe.

Presedintele Traian Basescu a detaliat, marti seara, declaratia facuta in vara cu privire la „dezbracarea” candidatilor la prezidentiale in campania electorala. „Candidatii au timp ca inainte de a-si depune candidaturile sa spuna daca au fost ofiteri acoperiti”, a spus Traian Basescu, marti seara.

Seful statului a precizat ca ar fi „necinstit” din partea lui sa nu spuna ce stie: „Am obligatia sa o fac. Cand discutam despre functia de presedinte al Romaniei, nu poti sa nu informezi, nu spune nimeni sa nu o faca Serviciul, dar candidatul are obligatia sa o faca”.

„Va trebui rapid o hotarare judecatoreasca, pentru ca altfel Serviciul nu poate face publica apartenenta sau fosta apartenenta”, a explicat Traian Basescu.

„Nu poti sa te duci in asemenea functie avand doua butoane. Nu poti fi presedinte cu dubla comanda”, a mai precizat seful statului.

La 5 august a. c., presedintele a declarat ca, aflandu-se in ultimele luni de mandat, nu are de ce sa menajeze pe cineva si ca va vorbi in campania electorala pentru prezidentiale.

„Am vazut prea multe si o sa vorbesc campania asta. Pe unii dintre ei ii voi dezbraca public. Sunt candidati deja anuntati care au lucruri ascunse in CV-ul lor. Cetatenii trebuie sa stie despre candidat tot”, a afirmat Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.