Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu dă un ultimatum candidaţilor la prezidențiale

Bucureşti: Traian Băsescu dă un ultimatum candidaţilor la prezidențiale

DISTRIBUIȚI
basescu_b1

131211 – 10092014 – Presedintele Traian Basescu a detaliat marti seara declaratia facuta in vara cu privire la „dezbracarea” candidatilor la prezidentiale in campania electorala. Seful statului a precizat ca acestia pot recunoaste singuri daca au fost ofiteri acoperiti.

„Candidatii au timp ca inainte de a-si depune candidaturile sa spuna daca au fost ofiteri acoperiti”, a spus Traian Basescu, la B1 Tv.

Seful statului a precizat ca ar fi „necinstit” din partea sa sa nu spuna ce stie: „Am obligatia sa o fac. Cand discutam despre functia de presedinte al Romaniei, nu poti sa nu informezi, nu spune nimeni sa nu o faca Serviciul, dar candidatul are obligatia sa o faca”.

„Va trebui rapid o hotarare judecatoreasca, pentru ca altfel Serviciul nu poate face publica apartenenta sau fosta apartenenta”, a explicat Traian Basescu.

Intrebat daca sunt oameni care au astfel de lucruri ascunse in CV, presedintele a raspuns afirmativ.

„Nu poti sa te duci in asemenea functie avand doua butoane. Nu poti fi presedinte cu dubla comanda”, a mai precizat seful statului.

De asemenea, acesta a explicat ca „serviciile nu pot face presedinti, in schimb pot contribui la urmarirea procesului electoral, pentru ca el sa se desfasoare corect”.

La ineputul lunii august, presedintele a declarat ca, aflandu-se in ultimele luni de mandat, nu are de ce sa menajeze pe cineva si ca va vorbi in campania electorala pentru prezidentiale.

„Am vazut prea multe si o sa vorbesc campania asta. Pe unii dintre ei ii voi dezbraca public. Sunt candidati deja anuntati care au lucruri ascunse in CV-ul lor. Cetatenii trebuie sa stie despre candidat tot”, a afirmat Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.