Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vadim Tudor își sacrifică maşina de dragul candidaturii

Bucureşti: Vadim Tudor își sacrifică maşina de dragul candidaturii

DISTRIBUIȚI

131514 – 23092014 – Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, si-a inregistrat marti, la Biroul Electoral Central (BEC), candidatura la alegerile prezidentiale. La intrarea in sediul BEC, Vadim le-a spus jurnalistilor ca priveste aceste alegeri prezidentiale „cu mari sperante”, explicatia fiind aceea ca, din cate se vede in ultimele zile, contracandidatii sai „pana la 2 noiembrie isi vor sparge capetele”.

Liderul PRM a sustinut ca in PSD este o mare ingrijorare la ora actuala din cauza ceremoniei fastuoase de lansare a lui Victor Ponta la Presedintie, care a avut loc sambata si la care au participat 70.000 de sustinatori adusi din toate colturile tarii.

„Victor Ponta a pierdut intr-o singura zi, sambata, ziua lui de nastere, 4%. Au facut sondaj intern, coordonat de Dragnea”, a sustinut Vadim Tudor, adaugand ca „nici Ceausescu nu si-a permis o asemenea manifestare”, iar „Kim Ir Sen se rasuceste in mormant” de invidie.

Liderul PRM a spus ca Ilie Sarbu si un consilier american, care se lauda ca l-ar fi ajutat si pe Barack Obama sa castige prezidentialele, i-ar fi dat lui Ponta „sfatul sinucigas”.

Pe de alta parte, Vadim Tudor li s-a plans jurnalistilor ca nu are bani de campanie, asa ca va trebui sa isi vanda masina si o parte din colectiile de arta, informeaza Digi24.

In varsta de 64 de ani, fondatorul PRM a tot candidat la alegerile prezidentiale incepand din 1996, cea mai buna clasare a sa fiind in anul 2000, cand a intrat in turul doi alaturi de Ion Iliescu.

Pana acum s-au inscris in cursa pentru Cotroceni 11 candidati. Marti seara, inainte de expirarea termenului legal pentru depunerea candidaturilor, mai sunt asteptati la BEC Ioan Ghise si Gheorghe Funar.

Depunerea candidaturilor la BEC se incheie la miezul acestei nopti. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.