Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga: “Nu mă bucur de plecarea nimănui, dar doamna Macovei...

Bucureşti: Vasile Blaga: “Nu mă bucur de plecarea nimănui, dar doamna Macovei avea de ales”

DISTRIBUIȚI

130958 – 02092014 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa demisia Monicai Macovei din partid,  ca nu regreta nimic din ceea ce a propus formatiunii pentru sustinerea acesteia si ca mai departe romanii vor vedea si vor aprecia.

Blaga a spus ca „nu e o surpriza pentru nimeni” faptul ca Macovei a demisionat din PDL.

„Nu e o surpriza pentru nimeni, nu ma bucur de plecarea nimanui, dar doamna Macovei avea de ales. Daca si-ar fi inscris candidatura la prezidentiale ca independent, era radiata din partid”, a adaugat Blaga.

„Nu regret nimic pentru ce am propus partidului si partidul a fost de acord in sustinerea doamnei Macovei. Mai departe, romanii vad si apreciaza”, a mai declarat presedintele PDL.

Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura independenta la Presedintie, a declarat, marti, ca pleaca din PDL.

„Multe decizii ale PDL au indus confuzie in PDL. Nu am inteles de ce nu poate avea propriul candidat la prezidentiale”, a mai declarat Monica Macovei, in opinia careia Klaus Iohannis nu a dovedit ca reprezinta dreapta, ca apara staul de drept si vrea anticoruptie.

„Nu ma inscriu in niciun alt partid politic. Voi candida independent pentru functia de presedinte al Romaniei pentru ca sunt convinsa ca romanii merita un presedinte al lor”, a declarat Monica Macovei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.