Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta, primul care îşi depune candidatura la BEC

Bucureşti: Victor Ponta, primul care îşi depune candidatura la BEC

DISTRIBUIȚI

131394 – 18092014 – Premierul Victor Ponta și-a depus, miercuri seara, candidatura la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alături de soția sa, Daciana Sârbu.  Alături de cei doi au fost prezenți și Liviu Dragnea și Gabriel Oprea.

Premierul Ponta, candidatul din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, este primul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a participa la scrutinul din noiembrie care îşi depune la BEC dosarul de înregistrare a candidaturii.

„Sunt convins că vom avea mult mai puține contestații și incidente decât am avut până acum. Nu mai putem fi ca acum 20 de ani când singurul slogan era că se fură alegerile. Anul acesta va câștiga cel care a obținut cea mai mare încredere din partea alegătorilor”, a spus Ponta.

„Am completat tot ceea ce presupune legea, n-am mai scris de mult atâta de mână, am fost cel mai riguros candidat, de aceea am fost și primul care și-a depus candidatura. România are nevoie de schimbare și de unitate și dacă reușesc să conving majoritatea românilor, atunci voi fi președinte. Cred că România va vota cu gândul la ce urmează în viitorii 5 ani”, a mai spus premierul.

„Pot să vă asigur că dacă voi fi președinte, și voi fi, că n-o să vedeți niciun conflict între mine și premierul țării. Cel mai mult îmi doresc ca după 16 noiembrie să nu mai existe niciun conflict între aceste instituții”, a adăugat Ponta.

”Cel mai rău lucru atunci când candidezi este să nu ai nicio identitate, nicio părere. Orice candidat la președinție trebuie să arate clar ce au făcut și ce vor să facă, în funcție de asta îi votăm sau nu. Cu siguranță voi participa la dezbaterile prezidențiale, pentru că le dăm cetățenilor să vadă ce vrem să facem pe marile teme care țin de președinte”, a adăugat premierul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.