Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Două primării din Ilfov, vizate de polițiști

Două primării din Ilfov, vizate de polițiști

DISTRIBUIȚI

131284 – 12092014 – Poliţiştii percheziţionează joi dimineaţa primăriile din Voluntari şi Ştefăneştii de Jos din judeţul Ilfov. Poliţiştii ridică documente referitoare la achiziţii de consultanţă în construcţii. De asemenea, este percheziţionată şi primăria din Hulubeşti, judeţul Dâmboviţa.

       Percheziţiile fac parte dintr-o acţiune de amploare în care poliţiştii au descins joi la 31 de locuinţe şi sedii ale unor persoane juridice din București și județele Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Sibiu.

Persoanele fizice și juridice vizate sunt bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul serviciilor de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale. Acestea sunt suspectate de subcontractarea de lucrări unor firme fictive și înregistrarea unor achiziții nereale, urmate de transferuri bancare prin conturile mai multor societăți de tip fantomă, pentru ca sumele de bani să ajungă din nou în posesia lor

Astfel, s-ar fi creat un prejudiciu estimat până în prezent la 2.000.000 de euro, reprezentând TVA și impozit pe profit neachitat bugetului de stat.

Întreaga acțiune beneficiază de suportul de specialitate al SRI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.