Acasă Sud-Vest Gorj Gorj: Elena Udrea, convinsă că ajunge în turul doi cu Victor Ponta

Gorj: Elena Udrea, convinsă că ajunge în turul doi cu Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

130915 – 01092014 -Elena Udrea este convinsa ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu premierul Victor Ponta, dar sustine ca si-ar fi dorit un adversar cu care sa poata discuta despre proiecte.

„Din pacate, in turul doi o sa ajunga Victor Ponta cu mine. Mi-ar fi placut sa am un adversar cu care sa pot sa discut pe proiecte. Voi ajunge cu Victor Ponta in turul doi, ca are un partid mare in spate, dar pana la urma trebuie sa il trimit acasa pe domnul Ponta, asa cum am promis romanilor, va pleca si din Guvern. Trebuie sa plece si din Gorj, unde este deputat, dar nu a facut nimic pentru judet”, a afirmat Elena Udrea, potrivit Ziare.com.

Candidatul PMP la presedintie a facut apel la premierul Victor Ponta sa rezolve problema apei potabile in zonele afectate de inundatii din orasul Novaci.

„Data trecuta cand am venit la Gorj, nu eram prezidentiabil si data viitoare vin presedinte. (…) Am venit sa vedem daca s-a mai intamplat ceva intre timp, daca domnul Ponta s-a mai intors pe aici cum a promis ca vine sa rezolve problemele oamenilor. N-a venit. Inteleg ca nu s-a rezolvat nici problema cu apa in zona. Il asteptam si pe domnul Ponta, chiar il chemam aici sa vina sa rezolve problemele pe care noi nu putem sa le rezolvam, cum ar fi aceasta cu apa, pentru ca tine de primarie si de banii pe care ii primeste de la Guvern”, a mai spus Elena Udrea.

In ceea ce-l priveste pe candidatul ACL la presedintie, Klaus Iohannis, Udrea a afirmat ca acesta se afla intr-o incurcatura, din cauza declaratiilor pe care le-a facut.

„Domnul Iohannis nu stiu ce face (…), vad ca ii place sa se dezbrace singur, pentru ca inteleg ca a intrat intr-o incurcatura cu declaratiile pe care le-a facut, acum nu stiu cine spune adevarul, dansul, domnul Seres, aici ne-ar trebui o a treia opinie, parere, sa vedem daca pana la urma a fost sau nu a fost domnul Iohannis la Grivco”, a mai spus Elena Udrea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.