Acasă Sud-Est Galati Galaţi: Primarul Marius Stan trece de la PNL la UNPR

Galaţi: Primarul Marius Stan trece de la PNL la UNPR

DISTRIBUIȚI

130994 – 03092014 – Marius Stan, primarul municipiului Galaţi, este primul nume cu greutate care profită de OUG privind migrația aleșilor locali. El a anunţat miercuri că părăsește PNL pentru a trece la putere, în UNPR.

Ordonanța de urgență a fost publicată în Monitorul Oficial marți, moment după care mai mulți primari și-au anunțat trecerea în barca puterii, spunând că în 2012 au fost aleși drept candidați ai USL.

„Acum, pentru că ordonanţa îmi permite, evident, îmi voi da demisia din PNL. Zilele următoare, nu sunt omul cu două feţe. Da, voi fi la UNPR, asta înseamnă o construcţii viitoare care, cel mai probabil, va însemna un nou USL”, a spus Marius Stan, la Digi24.

Pe lângă primarul gălățean și-au anunțat plecarea din partid și Gheorghe Fron, primar liberal din Suceava, Ion Bârca, primar din Gorj și Constantin Hobînca, primar din Iași.

Opoziţia a contestat actul normativ şi a anunţat că va depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului. Klaus Iohannis a acuzat că această OUG face parte dintr-un plan al Executivului de a frauda alegerile prezidenţiale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.