Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: S-au angajat cativa

Ilfov: S-au angajat cativa

DISTRIBUIȚI

131608 – 26092014 –  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov a organizat vineri „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”. Acţiunea s-a desfăşurat la Colegiul Economic Viilor din Bucureşti.

           În vederea participării la Bursă au fost contactaţi 420 de angajatori, din care s-au prezentat 28, aceştia oferind un număr de 300 locuri de muncă.

La Bursă au participat 250 persoane, dintre care 50 au fost selectate în vederea încadrării.

Cele mai multe locuri de muncă au vizat persoanele cu studii medii şi muncitorii calificaţi.

Numărul total de locuri de muncă vacante, destinate tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a avut următoarea structură: 67 posturi pentru studii  superioare, 316 posturi pentru studii medii,135 pentru muncitori calificaţi si81 pentru muncitori necalificaţi.

In cadrul Bursei s-a amenajat un atelier pentru tehnici de cautare loc de munca (conceperea unui CV european, a unei scrisori de intentie, prezentarea la un interviu) participand un numar de 50 de persoane, potrivit unui comunicat al AJOFM Ilfov.

De asemenea, consilierii de orientare profesională ai AJOFM Ilfov au oferit detalii  despre   serviciile pe care instituţia le pune la dispoziţia angajatorilor, cât şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă, precum şi informaţii despre condiţiile de muncă în străinătate, prin intermediul consilierului EURES, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.