Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Klaus Iohannis: Pe programul politic al lui Victor Ponta scrie “corupţie şi...

Klaus Iohannis: Pe programul politic al lui Victor Ponta scrie “corupţie şi abuz de putere”

DISTRIBUIȚI

131153 – 05092014 –  Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberala (ACL) la Presedintie, l-a criticat din nou pe Victor Ponta, spunand ca pe programul politic al liderului PSD scrie „coruptie si abuz de putere”.

Intr-un interviu acordat DC News, candidatul ACL la alegerile prezidentiale din toamna, Klaus Iohannis, a spus ca Victor Ponta, principalul sau contracandidat, „se afla permanent in campanie electorala”.

„Din pacate pentru Romania, primul ministru nu guverneaza, ci teleguverneaza, preferand sa stea toata ziua la televizor, in loc sa incerce sa gaseasca solutii la dificultatile cu care se confrunta tara. Eu am preferat sa merg foarte mult in tara in ultimele saptamani, sa cunosc oamenii si mai ales sa aflu care sunt problemele lor”, a declarat presedintele PNL.        Iohannis a catalogat prestatia de premier a lui Ponta ca fiind „dezastruoasa”, considerand ca ar fi „un presedinte mult mai bun decat domnul Victor Ponta”.

„Eu vin in fata alegatorilor cu un proiect de tara gandit pentru un deceniu de prosperitate si stat de drept, dar si cu experienta dobandita la Sibiu. (…) In schimb, pe oferta domnului Ponta scrie recesiune, coruptie, scandal, abuz de putere si proasta guvernare”, a acuzat Klaus Iohannis.

Liberalul nu crede ca Romania este un stat politienesc, ci un stat de drept, dar ca, „odata cu apropierea alegerilor prezidentiale, vedem cum Guvernul Ponta isi depaseste atributiile de legiferare”.

Iohannis a mai precizat ca se simte apropiat, ca politica externa, de Europa si Statele Unite in egala masura si ca directia Romaniei „trebuie sa fie pe trei piloni – parteneriatul strategic cu SUA, apartenenta la NATO si apartenenta la UE”.

Intrebat cu ce echipa ar tine la un meci de fotbal Romania – Germania, Klaus Iohannis a spus: „Cu Romania, in mod evident, asa cum am facut intotdeauna! Sunt roman, m-am casatorit cu o romanca, am facut armata aici, scoala si am suflet de roman”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.