Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Marea Britanie: Principele Radu promovează vinurile româneşti

Marea Britanie: Principele Radu promovează vinurile româneşti

DISTRIBUIȚI

 131413 – 18092014 – Principele Radu s-a aflat, în zilele de 15-17 septembrie, într-o vizită oficială în Marea Britanie, aceasta fiind a zecea vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2014. Principele Radu a fost însoțit de reprezentanții unor companii viticole de prestigiu din România, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al regelui Mihai.

Vizita Principelui Radu a avut loc în capitala Marii Britanii, Londra.

În cursul vizitei, principele Radu a avut întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Marea Britanie, ai corpului diplomatic, precum și cu personalități ale societății civile.

În prima zi a vizitei, principele Radu a luat parte la dineul oferit de către Ion Jinga, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Marți, 16 septembrie 2014, principele a participat la un eveniment de promovare a companiilor viticole românești, găzduit de Institutul Cultural Român. Evenimentul de prezentare a vinurilor românești pe piața britanică a avut loc în prezența unui larg număr de invitați, printre care s-au numărat Greg Hands, ministru pentru relaţia cu Parlamentul, înalţi oficiali guvernamentali britanici, membri ai Parlamentului de la Westminster, reprezentanţi ai City-ului londonez, ambasadori şi membri ai corpului diplomatic acreditat la Londra, oameni de afaceri, importatori de vinuri, jurnaliști.

Cu această ocazie, principele Radu s-a adresat audienței, subliniind rolul Casei Regale în menţinerea tradiţiei viticulturii românești şi în impunerea unor standarde ridicate de calitate, precum şi în promovarea produselor româneşti pe pieţele externe.

De asemenea, principele Radu i-a oferit ambasadorului României, în numele regelui Mihai, în semn de apreciere pentru activitatea în slujba statului român şi a promovării intereselor României în străinătate, o amforă executată de Apulum Alba Iulia, având gravat cifrul regelui. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.