Acasă Nord-Est Suceava Suceava: Contrabandisti prinsi in padure

Suceava: Contrabandisti prinsi in padure

DISTRIBUIȚI

131605 – 26092014 –  Politistii de frontiera de la Sectorul PF Brodina din judeţul Suceava au observat, joi, în jurul orelor 17.00, un autoturism de teren care se deplasa în mare viteză, de la frontiera de stat către interior, pe un drum forestier.      Echipajul poliţiei de frontieră a blocat direcţia de deplasare a maşinii din teren, iar la observarea poliţiştilor de frontieră, din maşină au ieşit doi bărbaţi care au fugit în direcţii diferite.

         Poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea bărbaţilor, efectuând somaţiile legale prin voce şi deoarece aceştia nu s-au supus, au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

         În urma acţiunii, a fost reţinut unul dintre bărbati, un roman in varsta de 35 ani  domiciliat in judeţul Suceava.

         La controlul efectuat asupra autoturismului de teren, in interior au fost descoperite mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care maşina cu ţigări şi bărbatul au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

        În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 8.270 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 82.700 lei, care a fost confiscată.

        Bărbatul prins este cercetat pentru contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.