Acasă Politic Vaslui: Alţi cinci primari au trecut la PSD

Vaslui: Alţi cinci primari au trecut la PSD

DISTRIBUIȚI

131645 – 30092014 –  Patru primari PNL si unul PRM din judetul Vaslui au semnat adeziunile la PSD, in baza ordonantei 55/2014, dupa ce alti trei primari migrasera catre aceeasi formatiune, in doua comune si un municipiu fiind ales si viceprimarul de la principalul partid de guvernamant, potrivit Mediafax.

PSD si-a completat lista de primari in Vaslui cu inca cinci edili, patru de la PNL si unul de la PRM, astfel incat numarul celor care au trecut in judet la principalul partid de guvernamant, potrivit Ordonantei 55/2014, a ajuns la sapte, transmite Mediafax.

Astfel, potrivit oficialilor social-democrati vasluieni, pe langa edilii de la Husi (independent), Ivesti (PNL) si Ibanesti (PDL), au semnat adeziunea la PSD primarii din Bacesti, Todiresti, Feresti si Rafaila, toti fosti membri PNL, precum si cel de la Cozmesti, singurul, de altfel, din judetul Vaslui de la PRM.

Odata cu migrarea acestor primari, in doua comune si municipiul Husi au fost schimbati din functie viceprimarii PNL sau PDL, in locul lor fiind alesi membri PSD, odata cu formarea unor noi majoritati.

In judetul Vaslui, PSD are acum 52 din cei 86 de primari, cu opt mai mult fata de iunie 2012. Pe de alta parte, PNL a pierdut cei mai multi edili, respectiv cinci, astfel incat numarul primarilor liberali s-a redus la 17 fata de ultimele alegeri locale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.