Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: 100 de companii multinaționale oferă locuri de muncă pentru 3.400...

București: 100 de companii multinaționale oferă locuri de muncă pentru 3.400 de români

DISTRIBUIȚI

132061 – 17102014 – 100  de companii multinaționale prezintă  3.400 de oferte de angajare, la Sala Palatului, în cadrul târgului “Angajatori de Top”, desfășurat în perioada pe 17 – 18 octombrie. Pe lângă oferta de angajare, cei care își caută un loc de muncă vor lua legătura cu specialisti în resurse umane și vor participa la workshop-urile și conferintele care vor avea loc în cadrul evenimentului.

Cele 3.400 de oportunități de carieră se adresează atât profesioniștilor, cât și personelor entry-level și studentilor. În cadrul ediției din această toamnă „Angajatori de Top”, jumătate dintre joburi sunt pentru candidați cu 1-5 ani experiență, 44% din joburi și programe adresate studenților și personelor cu până la un an de experiențaă, iar 6% dintre poziții sunt adresate persoanelor cu peste 5 ani experiență. Pentru profesioniștii IT va fi organizată o conferință speciala, „TechTalks”.

În cadrul standului CV Clinic doritorii pot primi sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului: conținut, aspect, relevanță în raport cu poziția la care aplică, dar și cum își pot îmbunătăți CV-ul pentru a atrage atenția angajatorilor.

Noutatea târgului din acest an este posibilitatea susținerii unui video interviu, care reprezintă o modalitate prin care se pot familiariza cu etapele din cadrul unui proces de recrutare și noile instrumente folosite de angajatori.

În primul rând să se gândească ce anume îi interesează și care este scopul participării la un astfel de eveniment. Apoi să verifice la ce companii găsesc job-urile care îi interesează, să se documenteze puțin despre companiile respective și, eventual, să vină și cu întrebări targetate. Nu în ultimul rând să își pregătească un CV structurat și detaliat care să evidențieze cât mai bine cunoștințele, experiența și abilitățile”, spune Elena Nastasa, HR Manager Avira. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.