Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: 100 de utilaje noi pentru deszăpezirea drumurilor din România

Bucureşti: 100 de utilaje noi pentru deszăpezirea drumurilor din România

DISTRIBUIȚI

 132294 – 27102014 – Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri a semnat un contract în valoare de cca. 32 milioane de euro pentru achiziționarea a 100 de utilaje moderne specializate pentru deszăpezire. Autofrezele de capacitate mare și medie sunt construite pe platformă Iveco de compania Fresia din Italia, notează Radio Romania Actualităţi.

Echipamentele vor fi livrate treptat încă din această iarnă și vor fi distribuite cu prioritate bazelor de deszăpezire de pe autostrăzi și drumuri europene, au precizat pentru Radio România Actualităţi surse din cadrul CNADNR.

Este vorba de un contract care se derulează cu finanțare europeană, utilajele pe care le deține Compania de drumuri (cca. 80 de unități) fiind învechite și de putere mică.

În sezonul trecut, cele mai mari probleme în activitatea de deszăpezire s-au înregistrat pe Autostrada Soarelui care a fost închisă mai multe zile între București și Fetești.Utilajele operatorului contractat atunci pentru deszăpezire erau din anii ’50 (cu motoare de tanc rusesc T 34). – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.