Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Captură de ţigări de contrabandă la complexul industrial IOR

Bucureşti: Captură de ţigări de contrabandă la complexul industrial IOR

DISTRIBUIȚI

131821 – 07102014 –  Inspectorii din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti au descoperit, în data de 6 octombrie a. c., aproximativ 3.100.000 tigarete, ca urmare a unei actiuni de depistare a traficului ilicit de produse accizabile, desfasurata în Bucuresti. Autoritatea vamala a recuperat peste 1.550.000 lei la bugetul statului.

O echipa mixt[, formată din vameși, polițiști și inspectori fiscali a desfasurat o actiune de depistare a traficului ilicit de produse accizabile în Bucuresti.

Intr-un depozit din incinta complexului industrial IOR, au fost găsite aproximativ 3.000.000 tigarete marcile Ashima, Kiss, Marble (netimbrate) si marcile Winston, Rothmans (cu timbre fiscale de Rep. Moldova). Un tânăr încărca într-un autoturism țigările aflate în saci de plastic.       Cele aproximativ 3.100.000 ţigarete de contrabanda descoperite au fost confiscate de vameșii bucureșteni. Același lucru s-a întâmplat și suma de 22.100 lei și cu autoturismul în cauză.

Avand in vedere valoarea de piata estimata a tigaretelor şi autoturismului, inspectorii vamali au recuperat peste 1.550.000 lei la bugetul statului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.