Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Adamescu, în scaun cu rotile la Înalta Curte

Bucureşti: Dan Adamescu, în scaun cu rotile la Înalta Curte

DISTRIBUIȚI

132119 – 20102014 – Omul de afaceri Dan Adamescu a fost adus, luni, in scaun cu rotile la instanta suprema,  acesta fiind ajutat de insotitori. Adamescu a cerut instantei supreme inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu controlul judiciar.

Dan Adamescu nu a facut declaratii nici la intrarea si nici la iesirea din sediul ICCJ, dar a dat din cap afirmativ atunci cand a fost intrebat daca dosarul Carpatica, in care este acuzat de coruptie, este o inscenare.

Omul de afaceri Dan Adamescu se afla in arest la domiciliu din 30 august, după o perioada de arest preventiv. Dosarul carpatica vizeaza interventii in cauze de insolventa, Adamescu fiind acuzat alaturi de magistratii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti.

La 10 octombrie, Curtea de Apel Bucuresti a mentinut masura arestului la domiciliu atat in cazul lui Dan Adamescu, cat si in cazul celor patru judecatori, respingând ca nefondata, cererea de inlocuire a masurii cu controlul judiciar.

Judecatorii CAB au admis insa cererea lui Adamescu de a i se permite sa plece din imobilul unde executa arestul la domiciliu, in perioada 13-18 octombrie, pentru a merge la o clinica de ortopedie.

Si judecatorii Roventa si Moldovan au primit permisiunea de a merge la spital, din motve de sanatate. Decizia Curtii de Apel Bucuresti a fost contestata de cei trei la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a judecat luni cauza, urmand sa dea o decizie definitiva. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.