Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputatul Ponta nu vrea să participe la votul pentru arestarea colegilor...

Bucureşti: Deputatul Ponta nu vrea să participe la votul pentru arestarea colegilor Hrebenciuc, Adam şi Diniţă

DISTRIBUIȚI

 132115 – 20102014 – Victor Ponta a declarat, luni, ca nu va vota in Parlament solicitarea DNA de arestare preventiva a unor deputati, spunand ca nu a participat „niciodata” pentru ca din functia de premier nu trebuie sa se implice in „ceea ce tine de relatia dintre Justitie si Parlament”.

Intrebat daca va participa la votul legat de ridicarea imunitatii colegilor sai de coalitie – Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Ion Dinita – Victor Ponta a declarat la finalul unei sedinte a coalitiei de guvernare: „Nu am participat niciodata, asa cum stiti prea bine, pentru ca am functia de sef a Guvernului si din aceasta functie de sef al Guvernului trebuie sa fiu implicat cat mai putin in ceea ce tine de relatia intre Justitie si Parlament”.

            La data de 17 februarie 2014, Camera Deputatilor a respins ridicarea imunităţii deputatului PSD Vlad Cosma. Victor Ponta a votat atunci primul, in plen,  în privinţa cererii Ministerului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD. Ponta a fost urmat la vot de Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Mircea Duşă, Rovana Plumb şi Dan Nica. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.